ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Mε εκβίαζε, μόνο ο Μάνος θα την κάνει να ομολογήσει»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Mε εκβίαζε, μόνο ο Μάνος θα την κάνει να ομολογήσει»

Τι λένε για την 33χρονη προφυλακισμένη ο πρώην σύντροφός της και η σύζυγός του.

Εμμονική, πολύ έξυπνη, τρελή, «ό,τι ήθελε το έπαιρνε» είναι μερικές από τις περιγραφές για τη Ρούλα Πισπιρίγκου από τον πρώην σύντροφό της και τη σύζυγό του, οι οποίοι έδωσαν τη δική τους οπτική σχετικά με την υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα και τη σύλληψη της 33χρονης μητέρας για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας.

Μάλιστα η σύζυγος του πρώην συντρόφου της τόνισε στο Star, ότι ο Μάνος είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να την κάνει «να σπάσει» και να ομολογήσει το έγκλημα.

«Σκέφτηκα ότι το είχε κάνει αυτή»

«Τα είχαμε παλιά με τη Ρούλα. Πριν από μένα τα είχε με τον κολλητό μου. Η σχέση η δική μας κράτησε 1,5 μήνα. Μας εκβίαζε εμάς, εμένα με εκβίαζε για τον φίλο μου και μετά εκβίαζε τον φίλο μου σε μένα», είπε ο πρώην σύντροφός της με τον οποίο είχαν σχέση πριν 10 χρόνια.

«Ήταν τρελή, δεν ήταν στα λογικά της, αυτό που ήθελε θα το είχε, με τον τρόπο της θα το έκανε» πρόσθεσε ο άνδρας. Απαντώντας σε ερώτηση τι σκέφτηκε όταν τη συνέλαβαν, απάντησε «ότι το είχε κάνει αυτή».

Όσο για τον Μάνο Δασκαλάκη, ο άνδρας είπε: «Δεν πιστεύω ότι το έχει κάνει ο Μάνος και σε μια συζήτηση που είχαμε πριν πέντε μέρες μου είπε ότι έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του».

τελευταία φορά που τους είδα ήταν στη κηδεία της Τζωρτζίνας. Δεν ήταν τόσο πολύ ότι νοιάζονταν για το παιδί που είχε πεθάνει. Πιο πολύ τη Ρούλα. Στην πρώτη κηδεία είχα πάει στο σπίτι τους, δεν μου φάνηκε ότι είχαν χάσει παιδί. Ειδικά η Ρούλα, ο Μάνος ήταν στενοχωρημένος, δεν θέλω να τον δικαιολογήσω αλλά ήταν πιο λυπημένος».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απείλησε συγγενικό του πρόσωπο.

«Είναι εμμονική, τρελή δεν είναι»
Από την πλευρά της η σύζυγος του πρώην συντρόφου που γνωρίζει και η ίδια τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη χαρακτηρίζει εμμονική και χειριστική. «Ξέρω ότι είναι μια γυναίκα χειριστική, ερωτευμένη με τον άνδρα της. Αν αυτό είναι έρωτας… Είναι εμμονική, τρελή δεν είναι, είναι μια χαρά… Αν πάει ο Μάνος να της μιλήσει, να της πει είμαι εδώ, θα τα ομολογήσει όλα», είπε η γυναίκα.

«Στην Πάτρα ήταν με το γέλιο. Ποτέ Δεν την έβλεπες ποτέ σκυθρωπή και τα μαύρα τα έβαλε τώρα, στον Σόμπολο, τη συνέντευξη» πρόσθεσε.

Η ίδια αναφέρεται σε μηνύματα που αντάλλαξαν όταν ένα από τα παιδιά είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο: «Ήταν τον Οκτώβριο και βλέπω έχει κάνει μια ανάρτηση για το Αγλαΐα Κυριακού, ότι είχε ανέβει το παιδί για μια εξέταση. Και της στέλνω μήνυμα και της λέω “Καλησπέρα, εύχομαι να είστε καλά, μένουμε εκεί και είμαι πρόθυμη να σας βοηθήσω, να σας φιλοξενήσω, να έρθει το παιδί να ξεκουραστεί” και μου στέλνει ένα μήνυμα “Όχι… Ήταν κάτι τυπικό, σε ευχαριστώ πολύ καληνύχτα”».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top