Φωτογραφία από το τροχαίο που «μπλόκαρε» τη Λευκωσία - Αστυνομία στο σημείο

Φωτογραφία από το τροχαίο που «μπλόκαρε» τη Λευκωσία - Αστυνομία στο σημείο

Μπλοκαρισμένο το οδικό δίκτυο στην είσοδο της Λευκωσίας μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Απριλίου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη Λεωφόρο Λεμεσού, με το ένα εξ αυτών να παραμένει ακινητοποιημένο στο δρόμο για αρκετή ώρα. 

Ως αποτέλεσμα στο σημείο έχει προκληθεί μεγάλη τροχαία κίνηση με τους οδηγούς να παραμένουν στάσιμοι για αρκετή ώρα. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας από το τροχαίο δεν έχει προκληθεί τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE