Φωτογραφία από το τροχαίο που «μπλόκαρε» τη Λευκωσία - Αστυνομία στο σημείο

Φωτογραφία από το τροχαίο που «μπλόκαρε» τη Λευκωσία - Αστυνομία στο σημείο

Μπλοκαρισμένο το οδικό δίκτυο στην είσοδο της Λευκωσίας μετά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 5 Απριλίου. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη Λεωφόρο Λεμεσού, με το ένα εξ αυτών να παραμένει ακινητοποιημένο στο δρόμο για αρκετή ώρα. 

Ως αποτέλεσμα στο σημείο έχει προκληθεί μεγάλη τροχαία κίνηση με τους οδηγούς να παραμένουν στάσιμοι για αρκετή ώρα. 

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα μας από το τροχαίο δεν έχει προκληθεί τραυματισμός. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE