Πρώην σύντροφός της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή του! «Δεν ήταν στα λογικά της, μας εκβίασε»

Πρώην σύντροφός της Ρούλας Πισπιρίγκου σπάει τη σιωπή του! «Δεν ήταν στα λογικά της, μας εκβίασε»

Απίστευτη αποκάλυψη

Στο δελτίο ειδήσεων του Star και τη δημοσιογράφο Άννα Σταματιάδου παραχώρησε συνέντευξη πρώην σύντροφος της Ρούλας Πισπιρίγκου, αποκαλύπτοντας πως τον είχε απειλήσει, καθώς και συγγενικό του πρόσωπο.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE