ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένας χρόνος χωρίς τον Σωκράτη Χάσικο – «Ο δυναμισμός και η ευθύτητά του θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα»

Ένας χρόνος χωρίς τον Σωκράτη Χάσικο – «Ο δυναμισμός και η ευθύτητά του θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα»

Ένας χρόνος από τον χαμό του πρώην υπουργού, Σωκράτη Χάσικου συμπληρώνεται σήμερα (5/4).

Υπενθυμίζεται ότι ο Σωκράτης Χάσικος έφυγε σε ηλικία 64 χρόνων βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

Φανερά συγκινημένος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έστειλε το δικό του μήνυμα με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα. «Ένας χρόνος από την απώλεια ενός σπουδαίου ανθρώπου, πολιτικού, φίλου. Αιωνία θα είναι η μνήμη σου Σωκράτη μου», έγραψε.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ  δεν ξέχασε τον φίλο του Σωκράτη χάσικο και σημείωσε στην ανάρτησή του «ένας χρόνος από τη μέρα που χάσαμε τον φίλο Σωκράτη Χάσικο. Η απώλεια του μεγάλη, για εμάς στον  #DISY κ για τον τόπο μας. Η παρρησία κ το θάρρος της γνώμης του, η διορατική του ματιά και η αταλάντευτη προσήλωση στους αγώνες της πατρίδας, θα τον κρατούν για πάντα στην καρδιά μας».

Παράλληλα, ο υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος προέβη σε ανάρτηση στο Twitter λέγοντας «ένας χρόνος χωρίς το Σωκράτη Χάσικο. Η απουσία του είναι σήμερα ακόμη πιο αισθητή.

Ο Σωκράτης, ήταν προσηλωμένος στους αγώνες για το καλό της πατρίδας μας.  Ο δυναμισμός και η ευθύτητά του στη λήψη σημαντικών αποφάσεων θα αποτελούν φωτεινό παράδειγμα».

«Ένας χρόνος από τη μέρα που χάσαμε τον φίλο Σωκράτη Χάσικο. Η απώλεια του μεγάλη, για εμάς στον  #DISY κ για τον τόπο μας. Η παρρησία κ το θάρρος της γνώμης του, η διορατική του ματιά και η αταλάντευτη προσήλωση στους αγώνες της πατρίδας, θα τον κρατούν για πάντα στην καρδιά μας».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top