Ιωάννα Τούνη: Με ημίγυμνη φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου απαντά στις φήμες περί χωρισμού τους

Ιωάννα Τούνη: Με ημίγυμνη φωτογραφία του Δημήτρη Αλεξάνδρου απαντά στις φήμες περί χωρισμού τους

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Παρά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τους θέλουν να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, οι ίδιοι διαψεύδουν κατηγορηματικά ότι έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους.

Το Σαββατοκύριακο η γνωστή influencer δεν ανέβασε τίποτα στα social media με τον αγαπημένο της και οι διαδικτυακοί της φίλοι ανησύχησαν.

Ωστόσο, τίποτα δεν συμβαίνει. Σε stories της, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε ότι βρέθηκε για λίγες ώρες στην Αθήνα προκειμένου να δει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και στη συνέχεια επέστρεψε και πάλι στη Θεσσαλονίκη λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφίες του μοντέλου, στις οποίες είναι ημίγυμνος.

«Αχ άτιμε τι μάγια μου έχεις κάνει και με έφαγαν οι διαδρομές», έγραψε χαρακτηριστικά και έβαλε τέλος σε κάθε υπόνοια περί χωρισμού.

Δείτε τα stories της

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι οι 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη – Τι αναμένει η Λευκωσία από Έρχιουρμαν

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στη συνάντηση του Προέδρου με το Δημοτικό Συμβούλιο Μόρφου, στη συνεδρίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας με νέους υπό τη μορφή Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης σε δηλώσεις του σήμερα στους δημοσιογράφους.

BEST OF TOTHEMAONLINE