Τραγωδία στην άσφαλτο… «Ξεψύχησε» ο μοτοποδηλάτης που ενεπλάκη σε τροχαίο

Τραγωδία στην άσφαλτο… «Ξεψύχησε» ο μοτοποδηλάτης που ενεπλάκη σε τροχαίο

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε νωρίτερα στον δρόμο Αγίας Νάπας-Λάρνακας, παρά το ύψος της δεύτερης εξόδου προς Βιομηχανική περιοχή Ξυλοφάγου.

Θύμα της ασφάλτου αυτή τη φορά ο 90χρονος Χρήστος Γιάγκου από τη Ξυλοφάγου. 

Σύμφωνα με τις αρχικές ενδείξεις από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, ο άτυχος άντρας φαίνεται να μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 48χρονος από τη Λεμεσό. 

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από τα μέλη των Βρετανικών Βάσεων, που διενεργούν εξετάσεις για το συμβάν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Το Κραν Μοντανά επιστρέφει στο προσκήνιο: Οι αποκαλύψεις Τσίπρα, οι αντιδράσεις Αναστασιάδη και η νέα κινητικότητα στο Κυπριακό

Οκτώ χρόνια μετά το δραματικό ναυάγιο της Διάσκεψης στο Κραν Μοντανά, οι αναφορές του τέως Πρωθυπουργού της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη» επαναφέρουν στο δημόσιο διάλογο κρίσιμες πτυχές της διαπραγματευτικής διαδικασίας και ειδικότερα όσα εκτυλίχθηκαν στο περιβόητο τελευταίο δείπνο της 6ης Ιουλίου 2017.

BEST OF TOTHEMAONLINE