ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καιρός για...κοντομάνικα - Δείτε αναλυτικά όσα αλλάζουν στις θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Καιρός για...κοντομάνικα - Δείτε αναλυτικά όσα αλλάζουν στις θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Σχετικά θερμή αέρια μάζα επηρεάζει την περιοχή, ενώ από αύριο αναμένεται ασθενής χαμηλή πίεση. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, με τις συγκεντρώσεις της οποίας να είναι κατά διαστήματα αυξημένες. Από την Παρασκευή αναμένεται σταδιακή υποχώρηση της σκόνης.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αραιές ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοδυτικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και στα δυτικά παράλια μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί από το απόγευμα μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 27 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 25 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 22 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 20 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα εμφανίζονται μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αρχικά τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη και αρχικά τοπικά στα δυτικά και νότια παράλια μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρηθούν μέσες και ψηλές νεφώσεις. Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και είναι πιθανόν να σημειωθεί μεμονωμένη βροχή, ιδιαίτερα στα ορεινά και στα δυτικά, ενώ στην περιοχή θα πνέουν ισχυροί δυτικοί ως βορειοδυτικοί άνεμοι. Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Την Πέμπτη η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ιδιαίτερα στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να παραμείνει πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, για να κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο κάτω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Το Σάββατο η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top