Survivor: «Ζάλισαν» τα πλάνα της Ναυσικάς στην παραλία - Δείτε το βίντεο

Survivor: «Ζάλισαν» τα πλάνα της Ναυσικάς στην παραλία - Δείτε το βίντεο

Για την εμπειρία της από το χώρο του μόντελινγκ έλεγε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor κι η παραγωγή επέλεξε να τονίσει με τα πλάνα της το καλλίγραμμο κορμί της.

Η παίκτρια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αναγκάστηκα από μικρή να είμαι ανεξάρτητη. Εν τέλει δεν πήγα ποτέ Πανεπιστήμιο και συνέχισα να δουλεύω μετά τα 18 μου και σαν σερβιτόρα. Μου έγινε μια πρόταση από μια make up artist στο καφέ που δούλευα για να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Είχα τεράστια ανασφάλεια με τον εαυτό μου. Δεν πίστευα πως έχω τις αναλογίες και το ύψος για να γίνω μοντέλο.

Μου κανόνισε ραντεβού με ένα πολύ μικρό πρακτορείο. Οπότε έφτασα σε σημείο να μην κάνω άλλες δουλειές και να ασχολούμαι με το μόντελινγκ.» Όσο η Ναυσικά μιλούσε για την επιβίωσή της και στην πραγματική ζωή, τα πλάνα δεν σταματούσαν να δείχνουν από άκρη σε άκρη το σώμα της με τις άψογες αναλογίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE