H Πάολα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα

H Πάολα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα

H Πάολα είναι εδώ και αρκετούς μήνες σε σχέση με τον επιχειρηματία Λάζαρο Βαφειάδη.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια είναι πολύ ερωτευμένη με τον κρητικό επιχειρηματία και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην Κρήτη για να βρίσκεται κοντά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao η Πάολα ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα με τον αγαπημένο της.

Πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας αναφέρουν πως η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ήδη κάνουν κουβέντα για γάμο.

Πάντως η Πάολα φροντίζει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Υπουργικό - Αλλαγή στην ηγεσία της Εθνικής Φρουράς: Παρατείνεται η θητεία Παχουλίδη – Ποιος αναλαμβάνει από το 2027

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του 2026 η θητεία του Υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγου Νεόφυτου Παχουλίδη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποφασίζει παράλληλα τον διάδοχό του στη συγκεκριμένη θέση.

BEST OF TOTHEMAONLINE