ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οδηγούσε το μοτοποδήλατο του πατέρα του και κατέληξε στο νοσοκομείο 15χρονος

Οδηγούσε το μοτοποδήλατο του πατέρα του και κατέληξε στο νοσοκομείο 15χρονος

Στη σύλληψη 19χρονου που οδηγούσε αυτοκίνητο με υπερβολική ταχύτητα, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λευκωσία, ενώ στη Λάρνακα, η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες τροχαίου ατυχήματος, κατά το οποίο νεαρός ηλικίας 15 ετών, που φέρεται να οδηγούσε μοτοποδήλατο, τραυματίστηκε ελαφρά.

Ο 19χρονος συνελήφθη από μέλος του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων, του Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου, που λίγο μετά τις 9.30 χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια ελέγχου στην οδό Ανεξαρτησίας στο Στρόβολο, διαπίστωσε μέσω του ενσωματωμένου στο περιπολικό όχημα, συστήματος ελέγχου ταχύτητας – On Board Radar, ότι ο νεαρός οδηγούσε το αυτοκίνητό του με ταχύτητα 102 χιλιομέτρων, αντί μέχρι 50 που είναι το όριο ταχύτητας.

Με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ κλήθηκε να παρουσιαστεί το πρωί σήμερα, ενώπιον Δικαστηρίου, για εκδίκαση της υπόθεσης οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα.

Νωρίτερα χθες, γύρω στις 6.20 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, σε δρόμο στην περιοχή Κιτίου, στη Λάρνακα, άγνωστος νεαρός είχε ατύχημα με μοτοποδήλατο που οδηγούσε. Στην περιοχή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού Σταθμού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός είχε ήδη φύγει από το σημείο του ατυχήματος.

Από τις εξετάσεις που έγιναν στη συνέχεια από τα μέλη της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι 15χρονος, ενώ οδηγούσε το μοτοποδήλατο του πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, και ανατράπηκε στο δρόμο.

Ο 15χρονος μεταφέρθηκε από τον πατέρα του στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη εκδορές στο κεφάλι. Αφού έτυχε περίθαλψης, έλαβε εξιτήριο.

Ο πατέρας του ανηλίκου ανακρίθηκε γραπτώς, σχετικά με τα μέτρα φύλαξης του μοτοποδηλάτου του και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο 15χρονος απέκτησε κατοχή και οδηγούσε το μοτοποδήλατο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top