Κίνα: Μεθυσμένος πέρασε το τσιμέντο για ταχίνι και το έφαγε!

Κίνα: Μεθυσμένος πέρασε το τσιμέντο για ταχίνι και το έφαγε!

Οι γιατροί του έκαναν πλύση στομάχου και είπαν ότι θα είχε πεθάνει αν το τσιμέντο στερεοποιούνταν στο εσωτερικό του.

Ένας άντρας από την επαρχία Ναντζίνγκ της Κίνας, αφού ήπιε, μάλλον, το Βόσπορο, αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι του. Στη διαδρομή ένιωσε μια ακατανίκητη πείνα, όμως δεν βρήκε κάτι πρόχειρο κοντά του. Συνέχισε να περπατά, μέχρι που είδε έναν μεγάλο κουβά με ταχίνι στη μέση του δρόμου. Μέσα στο μεθύσι του δεν έκατσε, φυσικά, να σκεφτεί ποιος θα άφηνε έναν κουβά ταχίνι.

Γιατί αν μπορούσε να κάνει αυτό, τότε θα μπορούσε να καταλάβει, πως το νοστιμότατο ταχίνι που κατάπινε, ήταν στην πραγματικότητα φρεσκοφτιαγμένο τσιμέντο!

Έντρομοι οι γείτονες όταν τον είδαν, κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τον μετέφερε κατεπειγόντως σε νοσοκομείο για πλύση στομάχου.Οι γιατροί κατάφεραν επιτυχώς να τον σώσουν, αλλά όπως δήλωσαν λίγα λεπτά αργότερα, αν είχαν αργήσει μερικά λεπτά και το τσιμέντο άρχιζε να σταθεροποιείται στο εσωτερικό του μεθυσμένου άντρα, τότε δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE