Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Τραγωδία στην Ελλάδα: Φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου - Έντοπίστηκε ένας νεκρός

Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 9 το πρωί στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, με την Πυροσβεστική να κάνει λόγο για έναν νεκρό μέσα στο κτίριο.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, εκδηλώθηκε σε θάλαμο στην κλινική COVID, στον 2ο όροφο του κτιρίου, στον οποίο -σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου- νοσηλεύονται 20 περίπου ασθενείς.

Πυροσβέστες εκκενώνουν αυτή την ώρα την κλινική απομακρύνοντας τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ όπως διαβεβαιώνουν πηγές της πυροσβεστικής, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Ένας απανθρακωμένο άτομο εντοπίστηκε κατά τον έλεγχο στο χώρο όπου ξέσπασε η φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Κυπριακό: Το θετικό κλίμα δεν αρκεί - Οι τρεις εκκρεμότητες Χριστοδουλίδη και η δύσκολη αποστολή της Ολγκίν - Τι αναμένεται από τις επαφές με την απεσταλμένη του ΟΗΕ

Η νέα κινητικότητα γύρω από το Κυπριακό δημιουργεί ένα παράθυρο για επανεξέταση των δυνατοτήτων συνεννόησης μεταξύ των δύο πλευρών, χωρίς όμως να έχουν μέχρι στιγμής διαμορφωθεί οι προϋποθέσεις, για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων. Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, στις 27 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, αλλά ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν και χωρίς δημοσιοποίηση συγκεκριμένων αποτελεσμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE