Αθωώθηκε ο Ζαβράντωνας – Μη αποδεκτή η μαρτυρία του Μαριούθκια μετά τη δολοφονία του

Αθωώθηκε ο Ζαβράντωνας – Μη αποδεκτή η μαρτυρία του Μαριούθκια μετά τη δολοφονία του

Έλαβε τέλος η υπόθεση εντοπισμού 1,5 κιλού κοκαΐνης τον Ιούνιο του 2019 στη Λάρνακα στην οποία κατηγορείτο ο Γιώργος Χριστοδούλου Ζαβράντωνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας έκρινε αθώο τον κατηγορούμενο, καθώς ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας κρίθηκε αναξιόπιστος.

Ο 23χρονος μάρτυρας μετά από δική του παραδοχή καταδικάστηκε με την χαμηλότερη ποινή και εντάχθηκε στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Όπως υποστήριζε στη μαρτυρία του ο Ζαβράντωνας ήταν ο «εγκέφαλος» της υπόθεσης κάτι που στη συνέχεια το Δικαστήριο έκρινε ως αναξιόπιστο. "Είπε τόσα ψευδή που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν από την αλήθεια" αναφέρει χαρακτηριστικά στην απόφαση του το Δικαστήριο.

Για την υπόθεση είχε προχωρήσει επίσης με παραδοχή και ο Μάριος Γεωργίου άλλως Μαριούθκιας, του οποίου τελικά η μαρτυρία δεν έγινε αποδεκτή καθώς δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2021.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE