Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Με παρατάει, μέχρι χθες έλεγε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης»

Τις δηλώσεις του εν διαστάσει συζύγου της για «αδιάσειστα στοιχεία που υπάρχουν εναντίον της» σχολίασε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού -όπου κρατείται ούσα κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας – η Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Λυπάμαι, αισθάνομαι απογοήτευση και τίποτα άλλο», λέει η 33χρονη για τον Μάνο Δασκαλάκη και προσθέτει: «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», ειπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Νωρίτερα σήμερα ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων μαζί με τους δικηγόρους του και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, ωστόσο τα στοιχεία είναι αδιάσειστα», είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Μάνος Δασκαλάκης.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία - «Αν προχωρήσει σε ενέργειες, η αντίδραση θα είναι ευρωπαϊκή»

Αν προχωρήσει η Τουρκία σε οποιεσδήποτε ενέργειες, η αντίδραση θα πρέπει να είναι ευρωπαϊκή, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ερωτηθείς για τις ενέργειες της Τουρκίας σε σχέση με το δόγμα της περί «γαλάζιας πατρίδας».

BEST OF TOTHEMAONLINE