ΔΙΕΘΝΗ

Χιλιάδες τόνοι πίσσας έξω από Αδριανούπολη λόγω έκρηξης σε εργοστάσιο

Χιλιάδες τόνοι πίσσας έξω από Αδριανούπολη λόγω έκρηξης σε εργοστάσιο

Χιλιάδες τόνοι πίσσας χύθηκαν σε χωριό έξω από την Αδριανούπολη όταν εξερράγη καζάνι το οποίο αποθηκευόταν σε εργοστάσιο ασφάλτου. Τα αίτια της έκρηξης δεν έγιναν ακόμη γνωστά.

Ο κοινοτάρχης του χωριού ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μείγμα μαζούτ που χρησιμοποιείται στην παραγωγή ασφάλτου, το οποίο ονομάζεται πίσσα. «Το αποθήκευαν εδώ. Ζεστή άσφαλτος. Ένας τοίχος 60 μέτρων, όπου ήταν αποθηκευμένοι αυτά, γκρεμίστηκε ολοσχερώς και αμέσως απλώθηκαν στην περιοχή 5 χιλιάδες τόνοι ασφαλτικού υλικού», ανέφερε.

Στην περιοχή έφτασαν κλιμάκια της χωροφυλακής και συνεργεία της Επαρχιακής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Κλιματικής Αλλαγής. Οι ομάδες ξεκίνησαν τον καθαρισμό Υπάρχουν φόβοι ότι τα καύσιμα θα χυθούν σε καλλιεργούμενα χωράφια με σιτάρι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top