Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό  

Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό   

Επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:30, πρόσωπα από δύο διαφορετικές εθνικότητες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκησαν στα επεισόδια με αποτέλεσμα να εμπλακούν και άλλες ομάδες αλλοδαπών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

ΑΝΑΛΥΣΗ: Ο Χριστοδουλίδης ως σταθερά, η ορατή πολυδιάσπαση στον ΔΗΣΥ και το δύσκολο δίλημμα του ΑΚΕΛ

Οι εσωτερικές δημοσκοπήσεις σπάνια αλλάζουν την πραγματικότητα. Πολύ συχνότερα, όμως, αποκαλύπτουν προς ποια κατεύθυνση αρχίζει να κινείται. Δεν αποτελούν πρόβλεψη εκλογικού αποτελέσματος ούτε μπορούν να υποκαταστήσουν την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE