Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό  

Επεισόδια στο Πουρνάρα: 13 πρόσωπα στο Νοσοκομείο μετά από τραυματισμό   

Επεισόδια και συμπλοκές σημειώθηκαν μεταξύ αλλοδαπών το βράδυ της Τετάρτης στο Κέντρο Φιλοξενίας Πουρνάρα, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκατριών προσώπων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 22:30, πρόσωπα από δύο διαφορετικές εθνικότητες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ενεπλάκησαν στα επεισόδια με αποτέλεσμα να εμπλακούν και άλλες ομάδες αλλοδαπών.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για να επιβάλουν την τάξη, ενώ ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Θλίψη στο Παγκύπριο: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου

Έφυγε το βράδυ της Τρίτης από τη ζωή, σε ηλικία 94 ετών, ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος διετέλεσε τρίτος Πρόεδρος της χώρας την περίοδο 1988-1993.

BEST OF TOTHEMAONLINE