Ένοχους έκρινε το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα δύο νεαρούς για βιασμό ανήλικης στην Αγία Νάπα

Ένοχους έκρινε το Κακουργιοδικείο στη Λάρνακα δύο νεαρούς για βιασμό ανήλικης στην Αγία Νάπα

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου έκρινε χθες Τετάρτη 6 Απριλίου, ένοχους δύο νεαρούς από τη Λευκωσία οι οποίοι κατηγορούνταν για βιασμό ανήλικης στην Αγία Νάπα το καλοκαίρι του 2020.


Η ακροαματική διαδικασία της υπόθεσης είχε διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών για προστασία της ταυτότητας της παραπονούμενης, η οποία κατά τον επίδικο χρόνο ήταν 17 χρόνων.

Βασική μάρτυρας κατηγορίας ήταν η 17χρονη και η μαρτυρία της κρίθηκε από το Κακουργιοδικείο ως αξιόπιστη με αποτέλεσμα η απόφαση του Δικαστηρίου να είναι καταδικαστική για τους δύο νεαρούς ηλικίας 20 ετών οι οποίοι κατά τον επίδικο χρόνο ήταν γνωστοί με την ανήλικη.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, οι κατηγορούμενοι είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε νυχτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα, όπου διασκέδασαν.

Ωστόσο ενώ η νεαρή ήταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ποτών, οι δύο 20χρονοι την μετέφεραν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου ήλθαν σε συνουσία μαζί της χωρίς την θέλησή της.

Το Κακουργιοδικείο όρισε την Τετάρτη 13 Απριλίου ως ημερομηνία κατά την οποία οι συνήγοροι υπεράσπισης τους θα αγορεύσουν για σκοπούς μετριασμού των ποινών, ενώ μέχρι τότε διέταξε όπως οι δύο κατηγορούμενοι παραμείνουν υπό κράτηση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE