Έξω από το Προεδρικό με συνθήματα και πανό οι μαθητές – «Πάρε τις πίσω υπουργέ» - Δείτε βίντεο

Έξω από το Προεδρικό με συνθήματα και πανό οι μαθητές – «Πάρε τις πίσω υπουργέ» - Δείτε βίντεο

Στο Προεδρικό βρίσκονται μαθητές, καθηγητές και γονείς, που διαμαρτύρονται για τις εξετάσεις τετραμήνων, ζητώντας την άμεση αναστολή τους.

«Πάρε τις πίσω υπουργέ», είναι το σύνθημα που επικρατεί, με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα και να κρατούν πανό.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων και ιδιαίτερα οι μαθητές των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών έχουν σημείωσαν πως έχουν δεχθεί τεράστια πίεση κατά τη φετινή σχολική χρονιά, αφού η πανδημία για 3η συνεχή χρονιά, έχει αφήσει τα σημάδια της στην εκπαιδευτική διαδικασία, στα μαθησιακά αποτελέσματα και στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλοι οι δρόμοι που είχαν κλείσει λόγω της διαμαρτυρίας της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών στο Προεδρικό, έχουν ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.

Δείτε εδώ το βίντεο από την πορεία 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE