Έξω από το Προεδρικό με συνθήματα και πανό οι μαθητές – «Πάρε τις πίσω υπουργέ» - Δείτε βίντεο

Έξω από το Προεδρικό με συνθήματα και πανό οι μαθητές – «Πάρε τις πίσω υπουργέ» - Δείτε βίντεο

Στο Προεδρικό βρίσκονται μαθητές, καθηγητές και γονείς, που διαμαρτύρονται για τις εξετάσεις τετραμήνων, ζητώντας την άμεση αναστολή τους.

«Πάρε τις πίσω υπουργέ», είναι το σύνθημα που επικρατεί, με τους παρευρισκόμενους να φωνάζουν συνθήματα και να κρατούν πανό.

Οι μαθητές όλων των βαθμίδων και ιδιαίτερα οι μαθητές των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών έχουν σημείωσαν πως έχουν δεχθεί τεράστια πίεση κατά τη φετινή σχολική χρονιά, αφού η πανδημία για 3η συνεχή χρονιά, έχει αφήσει τα σημάδια της στην εκπαιδευτική διαδικασία, στα μαθησιακά αποτελέσματα και στην ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΥΣ

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όλοι οι δρόμοι που είχαν κλείσει λόγω της διαμαρτυρίας της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών στο Προεδρικό, έχουν ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται ομαλά.

Δείτε εδώ το βίντεο από την πορεία 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

ΠτΔ: «Είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας - Δεν θα αποστρατευτούμε ποτέ από την προσπάθεια για απελευθέρωση και επανένωση»

Η αναβάθμιση των παραγόντων ισχύος εξυπηρετεί την υπ' αριθμόν ένα προτεραιότητά μας που δεν είναι άλλη από τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας μας τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δήλωση μετά τη στρατιωτική παρέλαση, στη Λευκωσία, για την επέτειο της κυπριακής ανεξαρτησίας. Τόνισε παράλληλα ότι είμαστε δικαιολογημένα περήφανοι για τη χώρα μας.

BEST OF TOTHEMAONLINE