Τον σταμάτησαν για ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Τον σταμάτησαν για ληγμένη άδεια κυκλοφορίας και βρέθηκε θετικός σε νάρκοτεστ

Υπόθεση οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 12:15 μέλη της Τροχαίας Πάφου ανέκοψαν για έλεγχο στη Γεροσκήπου όχημα το οποίο διαπιστώθηκε ότι οδηγείτο από 46χρονο. Από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα του χωρίς άδεια κυκλοφορίας από 31 .12.21 και καταγγέλθηκε εξωδίκως.

Ακολούθως του έγινε προκαταρκτική εξέταση εντοπισμού ναρκωτικών ουσιών με θετικό αποτέλεσμα. Λήφθηκε δεύτερο δείγμα για να σταλεί στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακή ανάλυση, ενώ σε έρευνα που έγινε στο όχημα του δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε το παράνομο.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε η ΥΚΑΝ ( Κλιμάκιο Πάφου) για το περιστατικό και σε συνεργασία με την Τροχαία Πάφου διερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.