ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων στο ΓεΣΥ εξέφρασε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Την ανάγκη αντιμετώπισης των προβλημάτων στο ΓεΣΥ εξέφρασε ο ΓΓ ΑΚΕΛ

Την ανάγκη για αντιμετώπιση των προβλημάτων και των ελλείψεων που παρατηρούνται στο ΓεΣΥ χωρίς να αλλάζει η φιλοσοφία και ο χαρακτήρας του συστήματος, εξέφρασε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Στέφανο Στεφάνου, συναντήθηκε την Πέμπτη με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), με επικεφαλής τον Πρόεδρό της Μάριο Κούλουμα στον οποίο επανέλαβε τη στήριξη του Κόμματος στο ΓεΣΥ που πρέπει να παρέχει ισότιμες, καθολικές και ποιοτικές υπηρεσίες προς όλους.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων του ΑΚΕΛ με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 3 χρόνων από την εισαγωγή του ΓεΣΥ. Σε αυτό το πλαίσιο ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ συναντήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τον Υπουργό Υγείας και τον ΟΑΥ, και θα συναντηθεί με τον ΟΚΥΠΥ καθώς και με άλλους φορείς.

Ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης των δημόσιων νοσηλευτηρίων, τα οποία αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συστήματος καθώς και σε ένα ευρύτερο σχεδιασμό με ποιοτικούς δείκτες και πρότυπα για τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Ο Στέφανος Στεφάνου αναφέρθηκε επίσης, στην ανάγκη δημιουργίας πρωτοκόλλων και διασφάλισης της ισότιμης πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.

Στη συνάντηση διατυπώθηκε ευρεία συναντίληψη σε όλα τα συζητηθέντα ζητήματα και συμφωνήθηκε να συνεχιστεί ο διάλογος που έχει αναπτυχθεί μεταξύ του Συνδέσου και του ΑΚΕΛ.

Στην αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ συμμετείχε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, μέλος της Επιτροπής Υγείας της Βουλής, Νίκος Κέττηρος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top