Διορισμός νέας «εκπροσώπου» του ψευδοκράτους στο Στρασβούργο

Διορισμός νέας «εκπροσώπου» του ψευδοκράτους στο Στρασβούργο

Η Σελντά Τσιμέν διορίστηκε στη θέση της «εκπροσώπου» του ψευδοκράτους στο Στρασβούργο, σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο.

Το ΓΤΠ αναφέρει ότι ο διορισμός θα ισχύει από την 1η Αυγούστου 2022 και δημοσιεύθηκε στην «επίσημη εφημερίδα».

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύει και ο διορισμός της Φατμά Ντεμιρέλ στη θέση της «προξένου» του καθεστώτος στην τουρκική πόλη Γκαζίαντεπ, που επίσης δημοσιεύθηκε στην «επίσημη εφημερίδα».

Το «υπουργικό συμβούλιο» διόρισε επίσης την Κεζιμπάν Σιβρί στη θέση της «διευθύντριας» του «υπουργείου εξωτερικών». Ο διορισμός ισχύει από σήμερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE