ΔΙΕΘΝΗ

Πολύνεκρη επίθεση στο κέντρο του Τελ Αβίβ - Δύο νεκροί, οκτώ βαριά τραυματίες

Πολύνεκρη επίθεση στο κέντρο του Τελ Αβίβ - Δύο νεκροί, οκτώ βαριά τραυματίες

Δύο νεκροί και οκτώ βαριά τραυματισμένοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε επί της  πολυσύχναστης οδού Ντίζενγκοβ στο κέντρο του Τελ Αβίβ λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης. 
 

Οι ισραηλινές αστυνομικές αρχές χαρακτήρισαν το συμβάν ως "πολύνεκρη επίθεση".
 
Ανακοίνωση αστυνομίας αναφέρει ότι ο δράστης ένας (ή δύο) πυροβόλησε μέσα σε μπαρ επί της οδού Ντίζενγκοβ 149 (μπαρ Ίλκα) κατά πλήθους που διασκέδαζε.
 
Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης του Τελ Αβίβ Άμι Μπεν-Νταβίντ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες περί πρόθεσης οργανώσεων να πραγματοποιήσουν επίθεση στην περιοχή. 
 
Στις 22:00 , μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης σε ζωντανή μετάδοση, ισραηλινές αστυνομικές δυνάμεις σκοπεύουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ντίζενγκοβ 176, 100 μέτρα από το επίκεντρο της επίθεσης .
 
Όπως διαφαίνεται, ο αναζητούμενος δράστης ή δράστες της επίθεσης εντοπίσθηκαν μέσα στο κτήριο. 

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top