Από την Ευρωβουλή στη Βουλή: Ο Φειδίας και τα ερωτήματα της επόμενης μέρας - Η αμηχανία των παραδοσιακών κομμάτων
Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου εξελίσσεται σε ένα σκηνικό με έντονη ρευστότητα και αβεβαιότητα.

Η εκτίμηση του Λονδίνου είναι πως τουλάχιστον κάποιες από αυτές τις δυνάμεις θα μεταφερθούν στην ανατολική Ουκρανία για να πολεμήσουν στο Ντονμπάς.
Ωστόσο, τονίζεται ότι πολλές από αυτές τις δυνάμεις θα χρειαστούν σημαντική αναπλήρωση πριν να είναι έτοιμες να αναπτυχθούν ανατολικά. «Η όποια μαζική νέα ανάπτυξη από το βορρά μάλλον θα χρειαστεί μία εβδομάδα κατ’ ελάχιστον», σημειώνει το βρετανικό υπουργείο.
Αναφέρεται επίσης ότι οι βομβαρδισμοί ουκρανικών πόλεων στα ανατολικά και στα νότια συνεχίζονται και οι ρωσικές δυνάμεις έχουν προωθηθεί περαιτέρω προς το νότο από τη στρατηγικά σημαντική πόλη Ίζιουμ, η οποία παραμένει υπό τον έλεγχό τους.
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




