Δόθηκε εντολή για άνοιγμα τάφου Τζωρτζίνας - Οι απαντήσεις που θα δώσει το τάμπλετ

Δόθηκε εντολή για άνοιγμα τάφου Τζωρτζίνας - Οι απαντήσεις που θα δώσει το τάμπλετ

Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το τάμπλετ του παιδιου, ώστε να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Το τάμπλετ το είχε τοποθετήσει στον τάφο της εννιάχρονης η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης τοποθετούσε στους τάφους των τριών κοριτσιών αγαπημένα τους αντικείμενα.

Άμεσα η εντολή της ανακρίτριας θα εκτελεστεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE