Δόθηκε εντολή για άνοιγμα τάφου Τζωρτζίνας - Οι απαντήσεις που θα δώσει το τάμπλετ

Δόθηκε εντολή για άνοιγμα τάφου Τζωρτζίνας - Οι απαντήσεις που θα δώσει το τάμπλετ

Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της Τζωρτζίνας Δασκαλάκη και να αφαιρεθεί το τάμπλετ του παιδιου, ώστε να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας έδωσε η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών.

Το τάμπλετ το είχε τοποθετήσει στον τάφο της εννιάχρονης η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία σύμφωνα με όσα έχει υποστηρίξει ο σύζυγός της Μάνος Δασκαλάκης τοποθετούσε στους τάφους των τριών κοριτσιών αγαπημένα τους αντικείμενα.

Άμεσα η εντολή της ανακρίτριας θα εκτελεστεί από τις αρμόδιες αρχές, οι οποίες θα προχωρήσουν στο άνοιγμα του τάφου και την αφαίρεση του συγκεκριμένου αντικειμένου το οποίο θα διαβιβαστεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας προκειμένου να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας και την πλήρη διερεύνηση της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζινας που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Poll- Προεδρικές 2028: Η κούρσα για το Προεδρικό- Ποιον θέλουν οι πολίτες στο τιμόνι της χώρας;

Οι Προεδρικές Εκλογές του 2028 βρίσκονται ήδη στο επίκεντρο της πολιτικής συζήτησης, με τις διεργασίες, τις δημόσιες τοποθετήσεις και τα σενάρια γύρω από τα πρόσωπα που ενδέχεται να διεκδικήσουν την Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας να συγκεντρώνουν ολοένα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE