Του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει υποστατικό - Έδρασαν άμεσα μετά από πληροφορία

Του πέρασαν χειροπέδες την ώρα που προσπαθούσε να διαρρήξει υποστατικό - Έδρασαν άμεσα μετά από πληροφορία

Μέλη της Αστυνομίας, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στη σύλληψη ενός προσώπου, για το αδίκημα της διάρρηξης υποστατικού.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6 τα ξημερώματα, τα μέλη της Αστυνομίας έδρασαν άμεσα μετά από πληροφορία για διάρρηξη υποστατικού στη Λευκωσία.

Κατά την άφιξη των μελών της Αστυνομίας, εντός του υποστατικού εντόπισαν τον ιδιοκτήτη, καθώς επίσης και ένα άγνωστο πρόσωπο.

Το εν λόγω πρόσωπο, συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της διάρρηξης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Έντονη δυσαρέσκεια ΠτΔ προς Ολγκίν για τη συνάντηση με τον Τούρκο «πρέσβη» στα κατεχόμενα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εξέφρασε στην Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, την έντονη δυσαρέσκειά του για τη συνάντηση που είχε η κ. Ολγκίν με τον «πρέσβη» της Τουρκίας στα κατεχόμενα. Αυτό ανέφερε το απόγευμα της Τρίτης ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, μετά τη συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, στο Προεδρικό, με την κ. Ολγκίν, κατόπιν αιτήματος της ίδιας.

BEST OF TOTHEMAONLINE