Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγγου πήγαν στον Κορυδαλλό- Το πρώτο επισκεπτήριο - Δείτε φωτογραφίες

Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγγου πήγαν στον Κορυδαλλό- Το πρώτο επισκεπτήριο - Δείτε φωτογραφίες

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, επισκέφθηκαν σήμερα η μητέρα και η αδελφή της στις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με τον δικηγόρο της, προκειμένου να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα.

Οι δύο γυναίκες δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες κατά την άφιξή τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που διανύει την τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα,μέσω του συνηγόρου της να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Πρώτη συνεδρία του Υπουργικού με τη νέα σύνθεση - Οι πέντε προτεραιότητες που έθεσε ο ΠτΔ

Στις πέντε προτεραιότητες που τέμνουν οριζοντίως όλες τις αποφάσεις καθώς και στην υλοποίηση του προεκλογικού προγράμματος, αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, υπό τη νέα σύνθεση του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE