Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγγου πήγαν στον Κορυδαλλό- Το πρώτο επισκεπτήριο - Δείτε φωτογραφίες

Η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγγου πήγαν στον Κορυδαλλό- Το πρώτο επισκεπτήριο - Δείτε φωτογραφίες

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, επισκέφθηκαν σήμερα η μητέρα και η αδελφή της στις φυλακές Κορυδαλλού, μαζί με τον δικηγόρο της, προκειμένου να της δώσουν κάποια προσωπικά της αντικείμενα, ρούχα και χρήματα.

Οι δύο γυναίκες δεν θέλησαν να κάνουν δηλώσεις στις κάμερες κατά την άφιξή τους.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που διανύει την τέταρτη ημέρα κρατούμενη σε ειδικό κελί στη γυναικεία πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, αναμένεται την επόμενη εβδομάδα,μέσω του συνηγόρου της να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE