ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αρνείται να σιτιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και εμμένει στην αθωότητά της - Τι λέει για το tablet της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Αρνείται να σιτιστεί η Ρούλα Πισπιρίγκου και εμμένει στην αθωότητά της - Τι λέει για το tablet της Τζωρτζίνας

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις γύρω από τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, ενώ η μητέρα της βρίσκεται στη φυλακή -κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία της, από πρόθεση. Όπως έγινε γνωστό από τους δικηγόρους της, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται να σιτιστεί και εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι βρίσκεται «αδίκως» στη φυλακή.


Απαντήσεις σε ερωτήματα για τους θανάτους των τριών παιδιών στην Πάτρα αλλά και νέα στοιχεία ενδεχομένως να έρθουν σύντομα, καθώς αναμένεται να φτάσει στα χέρια των Αρχών το tablet της Τζωρτζίνας, το οποίο ετάφη μαζί της με πρωτοβουλία της κατηγορουμένης.

«Αρνείται να σιτιστεί» η Ρούλα Πισπιρίγκου - Εμμένει στην αθωότητά της
Ειδικότερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε την πρώτη επίσκεψη στη φυλακή από τους δικηγόρους τους και την οικογένειά της. Αποχωρώντας από τις φυλακές, ο δικηγόρος της Όθωνας Παπαδόπουλος δήλωσε πως η κατηγορούμενη «αρνείται να σιτιστεί» και συνεχίζει να δηλώνει αθώα.

«Αναφερθήκαμε και πάλι στη συγκεκριμένη δικογραφία τη 9χρονη και για τον λόγο που βρίσκεται η ίδια στη φυλακή, αναλύουμε τα δεδομένα, συγκεντρώνουμε εκθέσεις ειδικών και η προσπάθειά μας αποβλέπει στην επιβεβαίωση των ισχυρισμών της κατηγορούμενης» δήλωσε σχετικά με το τι συζητήθηκε.

Σχετικά με την εκταφή για να πάρουν οι Αρχές το tablet της κόρης της, ο ίδιος απάντησε πως «δεν υπάρχει σχόλιο, θα αναφερθούμε όταν υπάρξουν στοιχεία. Θεωρεί ότι γίνεται άδικα και ότι θα δημιουργήσει υπερασπιστικούς ισχυρισμούς αντί για επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος της».

Σε άλλο σημείο, ο δικηγόρος της 33χρονης υπογράμμισε πως «προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει από την πρώτη στιγμή».


«Η αγωνία της είναι ότι βρίσκεται στη φυλακή και θεωρεί ότι βρίσκεται αδίκως εκεί, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την προσωρινή της κράτηση (...). Σήμερα, θα μπορούσα να πω ότι είναι σχετικά ψύχραιμη. Πιστεύει στην αθωότητά της» πρόσθεσε από πλευράς του ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζάρδας.

«Κλειδί» το tablet της 9χρονης
Εντολή να ανοιχτεί ο τάφος της 9χρονης Τζωρτζίνας και να αφαιρεθεί το tablet του παιδιού, ώστε να αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας, έδωσε σήμερα η 18η τακτική ανακρίτρια Αθηνών, μετά τη χθεσινή κατάθεση του πατέρα Μάνου Δασκαλάκη ο οποίος επιβεβαίωσε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει να θαφτεί η ηλεκτρονική συσκευή μαζί με το μικρό παιδί.

Όπως αναμένεται, η ανάσυρση από τον τάφο του παιδιού θα γίνει άμεσα και στη συνέχεια, το tablet θα παραδοθεί για έλεγχο στις αρμόδιες Αρχές και συγκεκριμένα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ασφάλειας. Στόχος να ερευνηθεί και να διαπιστωθεί αν μέσα σε αυτό υπάρχουν στοιχεία κρίσιμα για την εξέλιξη της έρευνας.

Πηγή: ethnos.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top