Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλήγμα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ - Μεταξύ τους και παιδιά

Τουλάχιστον 50 νεκροί από πλήγμα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Κραματόρσκ - Μεταξύ τους και παιδιά

Τουλάχιστον 50 άνθρωποι σκοτώθηκαν, εκ των οποίων 5 παιδιά, και δεκάδες τραυματίστηκαν την Παρασκευή αφότου δύο πύραυλοι έπληξαν σιδηροδρομικό σταθμό στο Κραματόρσκ, στην ανατολική Ουκρανία, τον οποίο χρησιμοποιούν χιλιάδες άνθρωποι για να απομακρυνθούν από την περιοχή εδώ και ημέρες, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε ο τοπικός κυβερνήτης Πάβλο Κιριλένκο.

Νωρίτερα ο ίδιος είχε κάνει λόγο για τουλάχιστον 39 νεκρούς και 87 τραυματίες.

Σε μια διαδικτυακή ανάρτησή του είπε ότι στον νέο απολογισμό των νεκρών περιλαμβάνονται άνθρωποι που υπέκυψαν στα τραύματά τους μετά την μεταφορά τους σε νοσοκομείο και σε ιατρικά κέντρα.

Παράλληλα ανέφερε ότι 98 τραυματίες νοσηλεύονται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE