Εντοπίστηκε μαθητής φορτωμένος με κροτίδες στη Λευκωσία - Χειροπέδες και σε 28χρονο στη Λεμεσό

Εντοπίστηκε μαθητής φορτωμένος με κροτίδες στη Λευκωσία - Χειροπέδες και σε 28χρονο στη Λεμεσό

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν και κατάσχεσαν συνολικά 534 κροτίδες σε Λεμεσό και Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού σε συνεργασία με μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πάχνας, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας στην οικία 28χρονου στην επαρχία Λεμεσού, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 505 κροτίδες, 10 πυρσοί, 8 καπνογόνα, τρία πυροτεχνήματα και ένα βεγγαλικό.

Ο 28χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, χθες το μεσημέρι, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 29 κροτίδες, στην κατοχή μαθητή, σε σχολική μονάδα στη Λευκωσία.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE