Η Μόσχα κατηγορεί το Youtube ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κοινοβουλίου

Η Μόσχα κατηγορεί το Youtube ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κοινοβουλίου

Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγόρησαν το Σάββατο την υπηρεσία βίντεο Youtube, που ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Google, ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού Κοινοβουλίου, "Douma-TV" και υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξουν αντίποινα.

Ο Πρόεδρος της Δούμας, Βιτσισλάβ Βολόντιν, δήλωσε πως η Ουάσινγκτον παραβιάζει με αυτό τον τρόπο «τα δικαιώματα των Ρώσων», ενώ η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας. Μαρία Ζαχάροβα, είπε πως το Youtube «υπέγραψε την καταδίκη του».

Δημοσιογράφοι του AFP διαπίστωσαν πως ο εν λόγω λογαριασμός δεν ήταν προσβάσιμος στην πλατφόρμα σήμερα το πρωί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE