Η Μόσχα κατηγορεί το Youtube ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κοινοβουλίου

Η Μόσχα κατηγορεί το Youtube ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό του Κοινοβουλίου

Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγόρησαν το Σάββατο την υπηρεσία βίντεο Youtube, που ανήκει στον αμερικανικό κολοσσό Google, ότι μπλόκαρε τον λογαριασμό της Κρατικής Δούμας, της κάτω βουλής του ρωσικού Κοινοβουλίου, "Douma-TV" και υποσχέθηκαν ότι θα υπάρξουν αντίποινα.

Ο Πρόεδρος της Δούμας, Βιτσισλάβ Βολόντιν, δήλωσε πως η Ουάσινγκτον παραβιάζει με αυτό τον τρόπο «τα δικαιώματα των Ρώσων», ενώ η εκπρόσωπος της ρωσικής διπλωματίας. Μαρία Ζαχάροβα, είπε πως το Youtube «υπέγραψε την καταδίκη του».

Δημοσιογράφοι του AFP διαπίστωσαν πως ο εν λόγω λογαριασμός δεν ήταν προσβάσιμος στην πλατφόρμα σήμερα το πρωί.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE