Συνάντηση στο Κίεβο με Ζελένσκι είχε ο Μπόρις Τζόνσον

Συνάντηση στο Κίεβο με Ζελένσκι είχε ο Μπόρις Τζόνσον

Ταξίδι στο Κίεβο πραγματοποίησε ο Βρετανός Πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, όπου και συναντήθηκε με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Το ταξίδι δεν είχε προαναγγελθεί και έγινε γνωστό μέσω φωτογραφίας από τη συνάντηση των δύο ηγετών που ανήρτησε στο Twitter η πρεσβεία της Ουκρανίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνοδευόμενη από τη λέξη «έκπληξη».

Τον περασμένο μήνα είχε αναφερθεί πως ο κ. Τζόνσον είχε ζητήσει από τους συνεργάτες του να εξετάσουν τη δυνατότητα και τη σκοπιμότητα μιας επίσκεψής του στο Κίεβο.

Οι αρμόδιοι αξιωματούχοι στο Λονδίνο εμφανίζονταν διστακτικοί, ωστόσο έκτοτε οι ρωσικές δυνάμεις έχουν αποσυρθεί από τα περίχωρα της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.