Χειροπέδες σε 48χρονο για σοβαρό τραυματισμό πεζής σε τροχαίο - Θετικός σε άλκοτεστ ο οδηγός  

Χειροπέδες σε 48χρονο για σοβαρό τραυματισμό πεζής σε τροχαίο - Θετικός σε άλκοτεστ ο οδηγός   

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 20:30 το βράδυ επί της οδού Πριάμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου με κατεύθυνση την οδό Αγαπήνωρος παρέσυρε και τραυματίσε 50χρονη πεζή επίσης μόνιμη κάτοικο Πάφου.

Συνεπεία της σύγκρουσης τραυματίστηκε σοβαρά η πεζή η οποία ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 50χρονη φέρει κατάγματα στο πόδι και στην λεκάνη και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με θετική ένδειξη 45 mg.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του τροχαίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE