Βρέθηκε νεκρό έμβρυο τυλιγμένο σε σακούλα στη Λευκωσία    

Βρέθηκε νεκρό έμβρυο τυλιγμένο σε σακούλα στη Λευκωσία      

Σε κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για εντοπισμό νεκρού εμβρύου στην παλιά Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, το νεκρό έμβρυο βρέθηκε σε νάιλον σακούλα, πεταγμένη στις δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Σολωμού στη Λευκωσία γύρω στις 6 το απόγευμα.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας. Η σκηνή αποκλείστηκε ώστε να γίνου έρευνες ενώ στο σημείο αναμένεται ιατροδικαστής.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE