Καταζητείται 41χρονος Τουρκοκύπριος - Τον ψάχνουν για υπόθεση ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται 41χρονος Τουρκοκύπριος - Τον ψάχνουν για υπόθεση ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον Τουρκοκύπριο TANSU CIDAN, 41 χρόνων, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 8 Απριλίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805068 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE