Καταζητείται 41χρονος Τουρκοκύπριος - Τον ψάχνουν για υπόθεση ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφία

Καταζητείται 41χρονος Τουρκοκύπριος - Τον ψάχνουν για υπόθεση ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία καταζητεί τον Τουρκοκύπριο TANSU CIDAN, 41 χρόνων, φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης χρήσης, κατοχής και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό στις 8 Απριλίου, 2022.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με την ΥΚΑΝ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805068 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Δείτε φωτογραφία

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE