Νεκρό νεογνό: Πρόκειται για αγοράκι - Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροτομή

Νεκρό νεογνό: Πρόκειται για αγοράκι - Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροτομή

Στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ξεκίνησε η νεκροτομή του νεογνού που βρέθηκε σε σακούλα στη Λευκωσία από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Αναμένεται να δώσει απαντήσεις εάν τονεογνό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. 

Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι έφερε τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στον ALPHA πρόκειται για αγοράκι.

Εξετάζεται επίσης η πληροφορία για γυναίκα που διαμένει στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας "Πουρνάρα" στην Κοκκινοτριμιθιά και μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες σε λιπόθυμη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Αννίτα Δημητρίου: Γιατί έκανε πίσω για το 2028 - Όσα αποκάλυψε για την απόφαση της - «Η παράταξη είναι πάνω από πρόσωπα»

Την απόφασή της να αποσύρει την πρόθεσή της να διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 εξήγησε η Πρόεδρος του κόμματος, Αννίτα Δημητρίου, σε δηλώσεις της στη εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» του ΑΝΤ1. 

BEST OF TOTHEMAONLINE