Νεκρό νεογνό: Πρόκειται για αγοράκι - Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροτομή

Νεκρό νεογνό: Πρόκειται για αγοράκι - Αναμένονται απαντήσεις από τη νεκροτομή

Στις 12 το μεσημέρι στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας ξεκίνησε η νεκροτομή του νεογνού που βρέθηκε σε σακούλα στη Λευκωσία από τους ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξο Ορθοδόξου.

Αναμένεται να δώσει απαντήσεις εάν τονεογνό γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό. 

Από τις εξετάσεις φαίνεται ότι έφερε τον ομφάλιο λώρο και τον πλακούντα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Μάλιστα όπως αποκαλύφθηκε στον ALPHA πρόκειται για αγοράκι.

Εξετάζεται επίσης η πληροφορία για γυναίκα που διαμένει στο Κέντρο Προσωρινής Φιλοξενίας "Πουρνάρα" στην Κοκκινοτριμιθιά και μεταφέρθηκε πριν από μερικές ημέρες σε λιπόθυμη κατάσταση στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Κυπριακό: Το δύσκολο παζλ πριν από την πενταμερή - Πού επιμένουν οι δύο πλευρές

Σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό επιχειρεί να αποκτήσει ξανά κινητικότητα, Λευκωσία, τουρκοκυπριακή πλευρά και Ηνωμένα Έθνη μπαίνουν σε έναν νέο κύκλο επαφών, με πρώτο σημαντικό σταθμό τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στις 26 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE