Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  

Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο   

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ανήλικος που ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή,  τα μέλη της Πυροσβεστικής αφού κλήθηκαν στο σημείο άκουσαν φωνές παιδιού να ζητά βοήθεια.

Στη συνέχεια αφού κατάφεραν και διέσωσαν το παιδί, αυτό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

"Εκ πρώτης όψεως o 12χρονος φαίνεται να έχει επιφανειακούς τραυματισμούς, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα 10 μέτρων διερευνώνται"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη κρίνεται το επόμενο βήμα στο Κυπριακό - Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης προσφωνεί τη Γενική Συνέλευση των ΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται πλέον το βάρος των εξελίξεων στο Κυπριακό, με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη να εισέρχεται σε ένα τριήμερο καθοριστικών επαφών και τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες να καλείται να διαπιστώσει, κατά πόσο έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για το επόμενο βήμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE