Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  

Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο   

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ανήλικος που ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή,  τα μέλη της Πυροσβεστικής αφού κλήθηκαν στο σημείο άκουσαν φωνές παιδιού να ζητά βοήθεια.

Στη συνέχεια αφού κατάφεραν και διέσωσαν το παιδί, αυτό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

"Εκ πρώτης όψεως o 12χρονος φαίνεται να έχει επιφανειακούς τραυματισμούς, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα 10 μέτρων διερευνώνται"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE