Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  

Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο   

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ανήλικος που ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή,  τα μέλη της Πυροσβεστικής αφού κλήθηκαν στο σημείο άκουσαν φωνές παιδιού να ζητά βοήθεια.

Στη συνέχεια αφού κατάφεραν και διέσωσαν το παιδί, αυτό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

"Εκ πρώτης όψεως o 12χρονος φαίνεται να έχει επιφανειακούς τραυματισμούς, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα 10 μέτρων διερευνώνται"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE