Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  

Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο   

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ανήλικος που ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή,  τα μέλη της Πυροσβεστικής αφού κλήθηκαν στο σημείο άκουσαν φωνές παιδιού να ζητά βοήθεια.

Στη συνέχεια αφού κατάφεραν και διέσωσαν το παιδί, αυτό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

"Εκ πρώτης όψεως o 12χρονος φαίνεται να έχει επιφανειακούς τραυματισμούς, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα 10 μέτρων διερευνώνται"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολλά υποσχόμενος ο τομέας της αμυντικής βιομηχανίας στην Κύπρο»

Η κυπριακή αμυντική βιομηχανία «δεν είναι μόνο ένας πολλά υποσχόμενος τομέας για την οικονομία μας, αλλά συμβάλλει καθοριστικά και στην προσπάθειά μας για ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος της χώρας μας», αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ.

BEST OF TOTHEMAONLINE