Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  

Διασώθηκε ο ανήλικος που έπεσε σε γκρεμό - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο   

Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο ανήλικος που ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή Παλαιχωρίου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή,  τα μέλη της Πυροσβεστικής αφού κλήθηκαν στο σημείο άκουσαν φωνές παιδιού να ζητά βοήθεια.

Στη συνέχεια αφού κατάφεραν και διέσωσαν το παιδί, αυτό μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

"Εκ πρώτης όψεως o 12χρονος φαίνεται να έχει επιφανειακούς τραυματισμούς, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα 10 μέτρων διερευνώνται"

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

ΠτΔ: Σημαντική πρόοδος για ένταξη της Κύπρου στη Ζώνη Σέγκεν - Ο ρόλος της Κύπρου στον διάδρομο IMEC

H Κύπρος αποτελεί ένα σταθερό, αξιόπιστο και προβλέψιμο εταίρο, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, που διοργάνωσε το Invest Cyprus, στη Μουμπάι.

BEST OF TOTHEMAONLINE