Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι που μένει ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής

Έκρηξη σε πολυκατοικία στο Χαλάνδρι που μένει ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής

Στόχος βομβιστών έγινε τα ξημερώματα πολυκατοικία στο Χαλάνδρι.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Τυμφρηστού 16, όπου σύμφωνα με πληροφορίες διαμένει ο διοικητής της κρατικής ασφάλειας Αττικής.


Ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός αποτελούνταν από γκαζάκια τα οποία εξερράγησαν με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη και μικρής έκτασης φωτιά.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική για να σβήσει την φωτιά που προκλήθηκε, ενώ τα υπολείμματα του μηχανισμού θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Προεδρία: «Η μη λύση δεν είναι λύση» – Μήνυμα για τα 52 χρόνια από την τουρκική εισβολή

Με αφορμή τη συμπλήρωση 52 χρόνων από την τουρκική εισβολή του 1974, η Προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας δημοσίευσε βίντεο και μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπογραμμίζοντας ότι η κατοχή μέρους της Κύπρου συνεχίζεται και επαναβεβαιώνοντας τη θέση της για επίλυση του Κυπριακού στη βάση του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.