ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Υπόθεση νεκρού έμβρυου: Πέρασαν το κατώφλι του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση - Ψάχνουν μαρτυρία για την μητέρα

Υπόθεση νεκρού έμβρυου: Πέρασαν το κατώφλι του ΤΑΕ Λευκωσίας για ανάκριση - Ψάχνουν μαρτυρία για την μητέρα

Ψάχνουν μαρτυρία που θα τους οδηγήσει στην μητέρα του εμβρύου, που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων σε δημόσιες τουαλέτες στη Λευκωσία, την Κυριακή 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για την συγκεκριμένη υπόθεση ανακρίθηκαν πρόσωπα στο ΤΑΕ Λευκωσίας, ωστόσο φαίνεται να μην είχαν κάποια σχέση με το νεκρό έμβρυο.

Οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται στα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ κανένα στοιχείο δεν έδωσαν οι έρευνες που έγιναν σε νοσοκομείο και νοσηλευτήρια.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής η οποία διενεργήθηκε από τον Ορθόδοξο Ορθοδόξου και την Αγγελική Παπέτα, το τελειόμηνο έμβρυο γεννήθηκε νεκρό και ήταν σε προχωρημένη σήψη, αρτιμελές, χωρίς εσωτερικές ή εξωτερικές κακώσεις.

Θα διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις, λήφθηκαν δείγματα για εξέταση dna και γενετικού προφίλ καθώς και δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικες εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου, ενώ υπάλληλος του Δήμου Λευκωσίας, ασχολείτο με τον καθαρισμό δημόσιων αποχωρητηρίων στην Πλατεία Σολωμού, εντόπισε σε κάδο απορριμμάτων νεκρό έμβρυο – βρέφος, τυλιγμένο σε σακούλες.

Στο σημείο κλήθηκαν και μετέβησαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας, τα οποία απέκοψαν τη σκηνή και επιλήφθηκαν των εξετάσεων. Η σορός του εμβρύου – βρέφους, μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top