Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Ικανοποιήθηκε το κοινό αίτημα της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, θα έλθουν Ιταλοί ρεφ για τον αγωνιστικό χώρο και το VAR, στον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου.

Με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρει ο Αρχιδιαιτητής Μάζιτς, είναι να… πείσει την ηγεσία του «Παλατιού» να έρχονται ξένοι ρεφ, όχι μόνο για το VAR, αλλά και «άρχοντες» για τα εναπομείναντα παιχνίδι του πρώτου γκρουπ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE