Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Ικανοποιήθηκε το κοινό αίτημα της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, θα έλθουν Ιταλοί ρεφ για τον αγωνιστικό χώρο και το VAR, στον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου.

Με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρει ο Αρχιδιαιτητής Μάζιτς, είναι να… πείσει την ηγεσία του «Παλατιού» να έρχονται ξένοι ρεφ, όχι μόνο για το VAR, αλλά και «άρχοντες» για τα εναπομείναντα παιχνίδι του πρώτου γκρουπ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.