Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Ικανοποιήθηκε το κοινό αίτημα της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, θα έλθουν Ιταλοί ρεφ για τον αγωνιστικό χώρο και το VAR, στον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου.

Με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρει ο Αρχιδιαιτητής Μάζιτς, είναι να… πείσει την ηγεσία του «Παλατιού» να έρχονται ξένοι ρεφ, όχι μόνο για το VAR, αλλά και «άρχοντες» για τα εναπομείναντα παιχνίδι του πρώτου γκρουπ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE