Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Ικανοποιήθηκε το κοινό αίτημα της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, θα έλθουν Ιταλοί ρεφ για τον αγωνιστικό χώρο και το VAR, στον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου.

Με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρει ο Αρχιδιαιτητής Μάζιτς, είναι να… πείσει την ηγεσία του «Παλατιού» να έρχονται ξένοι ρεφ, όχι μόνο για το VAR, αλλά και «άρχοντες» για τα εναπομείναντα παιχνίδι του πρώτου γκρουπ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.