Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Άντε μίστερ Μάζιτς: Φέρτε ξένους ρεφ –για «άρχοντες- και στο πρωτάθλημα…

Ικανοποιήθηκε το κοινό αίτημα της Ομόνοιας και της ΑΕΛ, θα έλθουν Ιταλοί ρεφ για τον αγωνιστικό χώρο και το VAR, στον αυριανό επαναληπτικό του κυπέλλου.

Με το σκηνικό που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, η καλύτερη υπηρεσία που θα προσφέρει ο Αρχιδιαιτητής Μάζιτς, είναι να… πείσει την ηγεσία του «Παλατιού» να έρχονται ξένοι ρεφ, όχι μόνο για το VAR, αλλά και «άρχοντες» για τα εναπομείναντα παιχνίδι του πρώτου γκρουπ στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE