H λίστα Yale με τις 600 εταιρείες που εγκατέλειψαν την Ρωσία

H λίστα Yale με τις 600 εταιρείες που εγκατέλειψαν την Ρωσία

Περισσότερες από 600 εταιρείες έχουν επιλέξει να εγκαταλείψουν ή να μειώσουν τις δραστηριότητές τους στη Ρωσία από την έναρξη της ρωσικής εισβολής.

Ερευνητική ομάδα από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Yale έχει συντάξει έναν κατάλογο με τις αντιδράσεις πάνω από χιλίων μεγάλων εταιρειών στη ρωσική εισβολή.

Η ομάδα του Yale υποστηρίζει ότι παρά τις πολλές αποχωρήσεις, μεγάλος αριθμός δυτικών επιχειρήσεων συνεχίζει κανονικά τις εργασίες του.

Μάλιστα, στην ανανεωμένη λίστα Yale, οι επιχειρήσεις κατατάσσονται με βάση και τον βαθμό εγκατάλειψης των δραστηριοτήτων τους.

Έτσι, εταιρείες όπως η Heineken και η Netflix έχουν λάβει βαθμό «A» για το επίπεδο απεμπλοκής τους από τη Ρωσία. Στον αντίποδα, εταιρείες όπως η Emirates Airlines και κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου JD.com βαθμολογούνται με F καθώς συνεχίζουν τις «business as usual».

Με πληροφορίες από ΒΒC

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ικανοποίηση Χριστοδουλίδη για τον διορισμό Φίτο: «Αποτέλεσμα της συνεπούς στρατηγικής μας»

Ιδιαίτερη ικανοποίηση επικρατεί στη Λευκωσία μετά την απόφαση της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να διορίσει τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της Κομισιόν, Ραφαέλε Φίτο, ως Ειδικό Απεσταλμένο της ΕΕ για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE