Συνάντηση Υπ.Υγείας με ΟΚΥπΥ -Αναβάθμιση των Υπηρεσιών του νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς

Συνάντηση Υπ.Υγείας με ΟΚΥπΥ -Αναβάθμιση των Υπηρεσιών του νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς

Για την πρόοδο υλοποίησης των αιτημάτων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής για το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς, έτυχε ενημέρωσης ο Υπουργός Υγείας κ. Μιχάλης Χατζηπαντέλα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη Διοίκηση του ΟΚΥπΥ και του Δημάρχου Πόλεως Χρυσοχούς κ. Γιώτη Παπαχριστοφή. Στη σύσκεψη παρευρέθηκε και ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Χαράλαμπος Πάζαρος.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σε συνέχεια των προηγούμενων συναντήσεων, σχετικά με την τροχοδρόμηση ενεργειών και δράσεων από πλευράς του ΟΚΥπΥ για την επίλυση προβλημάτων στελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο Υπουργός Υγείας εξέφρασε την ικανοποίηση του για τις ενέργειες που καταβάλει ο ΟΚΥπΥ ως προς την επίλυση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το νοσηλευτήριο, αλλά και ως προς την υλοποίηση αιτημάτων των κατοίκων της περιοχής, ενώ αμφότεροι, επανέλαβαν την αποφασιστικότητα τους για αναβάθμιση των ποιοτικών υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE