Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα - Tέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα -  Tέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραγούδησε στην επίδειξη μόδας της αρραβωνιαστικιάς του Ιλάειρας Ζήση και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται. Όταν συνάντησαν τους δημοσιογράφους και οι δύο ήταν τρισευτυχισμένοι.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με διάπλατο χαμόγελο.

«Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η ενίσχυση της αποτρεπτικής ισχύος είναι ύψιστη προτεραιότητα» – Συνεχίζουν οι αιτήσεις για ΣΥΟΠ - Η αναβάθμιση του θεσμού

Την περαιτέρω ενίσχυση του θεσμού των Συμβασιούχων Οπλιτών (ΣΥΟΠ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης της αποτρεπτικής ισχύος της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE