Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα - Tέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα -  Tέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραγούδησε στην επίδειξη μόδας της αρραβωνιαστικιάς του Ιλάειρας Ζήση και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται. Όταν συνάντησαν τους δημοσιογράφους και οι δύο ήταν τρισευτυχισμένοι.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με διάπλατο χαμόγελο.

«Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE