Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα - Tέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί»

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα -  Tέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί»

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τραγούδησε στην επίδειξη μόδας της αρραβωνιαστικιάς του Ιλάειρας Ζήση και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται. Όταν συνάντησαν τους δημοσιογράφους και οι δύο ήταν τρισευτυχισμένοι.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με διάπλατο χαμόγελο.

«Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Χριστοδουλίδης προς νέους: «Αξίζει να ασχοληθείτε» – Ο τομέας στον οποίο βλέπει «τεράστιες προοπτικές»

Όσοι νέοι και νέες έχουν ενημερωθεί για τις προοπτικές του πρωτογενούς τομέα έχουν ανταποκριθεί μαζικά, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE