Ομολόγησαν τον εμπρησμό της αίθουσας του Δικαστηρίου Λεμεσού - Ραγδαίες εξελίξεις

Ομολόγησαν τον εμπρησμό της αίθουσας του Δικαστηρίου Λεμεσού - Ραγδαίες εξελίξεις

Ομολόγησαν τον εμπρησμό της αίθουσας τεκμηρίων του Δικαστηρίου Λεμεσού οι βασικοί ύποπτοι αλλά και την εμπλοκή τους στην υπόθεση διακίνησης crystal ice.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λεμεσού και παραδέχθηκαν την εμπλοκή τους στον εμπρησμό της αίθουσας του Δικαστηρίου Λεμεσού που διαπράχθηκε τον Ιούλιο του 2021.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 31χρονος συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο για την υπόθεση του εργαστηρίου crystal ice, μαζί με άλλα ύποπτα πρόσωπα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα ξημερώματα στις 22 Ιουλίου 2021, περίπολα της ΑΔΕ Λεμεσού μετέβησαν στη σκηνή μετά από τηλεφώνημα διερχόμενου πολίτη που αντιλήφθηκε καπνό να εξέρχεται από παράθυρο του Επαρχιακού Δικαστηρίου Ποινικών Υποθέσεων, γύρω στη 1.45 τα ξημερώματα της Τετάρτης 21 Ιουλίου.

Προέκυψε μαρτυρία ότι δυο πρόσωπα έφτασαν στο μέρος και τοποθέτησαν στην εξωτερική πλευρά του δικαστηρίου σκάλα και αφού παραβίασαν παράθυρο έθεσαν φωτιά σε αίθουσα που χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος εγγράφων και τεκμηρίων, καθώς και των διακομιστών (server) του δικαστηρίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Αστυνομία για υπόθεση Σάντυ: Καμία τεκμηρίωση για τις σοβαρές καταγγελίες - «Ψευδές και κατασκευασμένο» το αφήγημα

Το πόρισμα της πολύμηνης αστυνομικής διερεύνησης για την υπόθεση «Σάντυ» και τις καταγγελίες που είχαν δημοσιοποιηθεί μέσω του δημοσιογράφου και συγγραφέα Μακάριου Δρουσιώτη παρουσιάστηκε την Πέμπτη σε δημοσιογραφική διάσκεψη στη Λευκωσία, με τον Αρχηγό Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη να δηλώνει ότι δεν προέκυψε οποιαδήποτε μαρτυρία που να στοιχειοθετεί τα σοβαρά αδικήματα που είχαν καταγγελθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE