Απίστευτο περιστατικό - Μαθήτριες μέθυσαν σε Γυμνάσιο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Απίστευτο περιστατικό - Μαθήτριες μέθυσαν σε Γυμνάσιο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο

Συναγερμός σήμανε σε γυμνάσιο της Επαρχίας Λάρνακας, καθώς τρεις 13χρονες μαθήτριες κατανάλωσαν ουίσκι στο σχολείο με αποτέλεσμα να βλάψει την κατάσταση της υγείας τους και να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις το ουίσκι φαίνεται να το προμηθευτικέ η μια από τρεις μαθήτριες, χωρίς να τους το έδωσε κάποιος.

Με το που επηρεάστηκε η κατάσταση της υγείας τους, δυο ασθενοφόρο έσπευσαν στο σχολείο ασθενοφόρα που τις μετέφερε στο Νοσοκομείο.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Συνέρχεται σήμερα στις 4 το απόγευμα το Εθνικό Συμβούλιο, το οποίο συγκάλεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για να ενημερώσει για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, υπό το ως και της χθεσινής συνάντησής του με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, με τη συμμετοχή και της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE