Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λευκωσία - Συνελήφθησαν δύο άνδρες

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων στη Λευκωσία - Συνελήφθησαν δύο άνδρες

Εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα παράνομων καπνικών προϊόντων στη Λευκωσία.

Μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείων Λευκωσίας, διενήργησαν σήμερα μεταξύ των ωρών 7π.μ.- 3μ.μ., έρευνα με δικαστικό ένταλμα, σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους, καθώς και σε οχήματα στη Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν σε αποθήκη και σε οχήματα ιδιοκτησία 66χρονου και 58χρονου, 2,031 κούτες τσιγάρα, 195 κούτες θερμαινόμενα τσιγάρα, 86,700γρ. καπνός ναργιλέ και 113,050γρ. καπνός για στριφτό τσιγάρο.

Τα πιο πάνω κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ενώ οι 66χρονος και 58χρονος συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Τελωνείων ανέλαβε την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE