ΠτΔ και Τατάρ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για το Κοινό Σχέδιο Δράσης για το Φύλο

ΠτΔ και Τατάρ: Σε εξέλιξη η εκδήλωση για το Κοινό Σχέδιο Δράσης για το Φύλο

Άρχισε γύρω στις 20:30 της Τετάρτης, στον χώρο του Παλιού Αεροδρομίου Λευκωσίας η εκδήλωση της ΟΥΝΙΦΚΥΠ με τη συμμετοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ και του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο Κόλιν Στιούρτ.

Στην εκδήλωση παρουσιάζεται το Κοινό Σχέδιο Δράσης για το Φύλο με στόχο την πλήρη, ισότιμη και ουσιαστική συμμετοχή των γυναικών στη διαδικασία διευθέτησης του Κυπριακού.

Στον χώρο το Παλιού Αεροδρομίου έφτασε πρώτος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, τον οποίο υποδέχτηκε ο κ. Στιούαρτ και στη συνέχεια ο Τουρκοκύπριους ηγέτης, που έτυχε επίσης υποδοχής από τον Ειδικό Αντιπρόσωπο.

Στη συνάντηση συμμετέχουν οι συμπρόεδροι της Τεχνικής Επιτροπής για την Ισότητα των Φύλων. Σύμφωνα με το σχέδιο δράσης που συζητείται, στόχος είναι η αύξηση του ποσοστό συμμετοχής των γυναικών στις συνομιλίες στο 30%.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE