Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, ενημερώνει το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η παραλαβή όλων των κατηγοριών αποβλήτων από την εγκατάσταση της εταιρείας «Χ. Μυλωνά (Μιτσερού) Λτδ», στο Μιτσερό, της επαρχίας Λευκωσίας.

Ως εκ τούτου, όλοι οι συλλογείς/μεταφορείς αποβλήτων και κάτοχοι αποβλήτων είχαν προγραμματίσει μεταφορά απόβλητων στη συγκεκριμένη μονάδα καλούνται να μην το πράξουν και να αποτείνονται σε άλλες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.  

Το Τμήμα Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους για πιστή εφαρμογή των πιο πάνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Κυπριακή Προεδρία και οι εκλογές δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και οι βουλευτικές εκλογές δεν επηρεάζουν τη δέσμευση για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE