Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, ενημερώνει το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η παραλαβή όλων των κατηγοριών αποβλήτων από την εγκατάσταση της εταιρείας «Χ. Μυλωνά (Μιτσερού) Λτδ», στο Μιτσερό, της επαρχίας Λευκωσίας.

Ως εκ τούτου, όλοι οι συλλογείς/μεταφορείς αποβλήτων και κάτοχοι αποβλήτων είχαν προγραμματίσει μεταφορά απόβλητων στη συγκεκριμένη μονάδα καλούνται να μην το πράξουν και να αποτείνονται σε άλλες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.  

Το Τμήμα Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους για πιστή εφαρμογή των πιο πάνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE