Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, ενημερώνει το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η παραλαβή όλων των κατηγοριών αποβλήτων από την εγκατάσταση της εταιρείας «Χ. Μυλωνά (Μιτσερού) Λτδ», στο Μιτσερό, της επαρχίας Λευκωσίας.

Ως εκ τούτου, όλοι οι συλλογείς/μεταφορείς αποβλήτων και κάτοχοι αποβλήτων είχαν προγραμματίσει μεταφορά απόβλητων στη συγκεκριμένη μονάδα καλούνται να μην το πράξουν και να αποτείνονται σε άλλες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.  

Το Τμήμα Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους για πιστή εφαρμογή των πιο πάνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE