Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, ενημερώνει το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η παραλαβή όλων των κατηγοριών αποβλήτων από την εγκατάσταση της εταιρείας «Χ. Μυλωνά (Μιτσερού) Λτδ», στο Μιτσερό, της επαρχίας Λευκωσίας.

Ως εκ τούτου, όλοι οι συλλογείς/μεταφορείς αποβλήτων και κάτοχοι αποβλήτων είχαν προγραμματίσει μεταφορά απόβλητων στη συγκεκριμένη μονάδα καλούνται να μην το πράξουν και να αποτείνονται σε άλλες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.  

Το Τμήμα Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους για πιστή εφαρμογή των πιο πάνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE